A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
-=ÖSSZES VICC=- -=ÚJ VICCEK=- Agresszív kismalac Anyós viccek Aranyhal, Jótündér Állatos viccek Chuck Norris tények Cigány viccek Jean viccek Székely viccek Szőke nős viccek Sztorik
Sztorik, megtörtént esetek, urbanlegend-ek
 
Megtörtént(?!?)

Valamikor a hetvenes évek közepén az Egyesült Államokban rendeznek egy nemzetközi klasszikus hegedűversenyt, mintegy 150 profi hegedűssel. Természetesen szovjet művészek is részt vesznek rajta, szám szerint ketten.
A verseny lezajlik, a nemzetközi zsűri egy amerikait talál a legjobbnak (az ő jutalma 10.000.- USD), a második egy szovjet versenyző, aki az ezüstéremmel együtt lehetőséget kap, hogy 30 percet Paganini kedvenc hegedűjén, a Guarnieri del Gesú-n játsszon fél órát a zárókoncerten.
A másik szovjet virtuóz a 150 résztvevő közül a 150. helyen végez.
A záró hangverseny után a két szovjet művész felül az Aeroflot New York-Moszkva járatára és elindulnak hazafelé.
Útközben (valahol az Atlanti óceán felett, fejenként a harmadik Sztolicsnaja vodka után) a 150. helyezett (Grisa) odafordul a második helyezetthez (Vologyához) és a következő rövid párbeszéd zajlik le közöttük:
Grisa: Te, Vologya! Azért mégiscsak geciség, hogy amerikai nyerte a versenyt és azt a zsák pénzt, a te szemed meg kiszúrták egy ezüstözött éremmel meg azzal a harminc perc hegedüléssel! Szerintem ez nemcsak a te arculköpésed, hanem a Szovjetunió megalázása is!
Vologya: Figyelj, Grisa! Azért nincs teljesen igazad. Nekem az a harminc perc, amíg a kezemben tarthattam Paganini hegedűjét és zenélhettem rajta, az olyan érzés volt, hogy... No, várj csak, megmagyarázom: nekem olyan érzés volt azon a hangszeren játszani, mint neked lenne, ha tarkónlőhetnél valakit Dzerzsinszkij kedvenc pisztolyával!
Vicc beküldve: 2008.06.11.
Minősítése: 36 szavazat
* * * o
Minősítsd a viccet!
Nagyon rossz vicc Rossz vicc Közepes vicc Jó vicc Nagyaon jó vicc
Köszönjük a minősítést.
 
 
 
 
 
 
Iskolai sztorik, ellenőrzőbeírások:
"Gyermekük a szünetben nemi szervét evésre kínálta."
Vicc beküldve: 2008.06.16.
Minősítése: 40 szavazat
* * * * 
Minősítsd a viccet!
Nagyon rossz vicc Rossz vicc Közepes vicc Jó vicc Nagyaon jó vicc
Köszönjük a minősítést.
 
Napivicc.hu - Az egyik legnagyobb viccgyűjtemény
Több vicc
Partnerek: www.micropay.hu | www.netrandi.hu | www.ingyenweb.hu | www.videok.hu | www.licit.hu | www.cset.hu | www.gyertyaláng.hu | www.hirlap.com | www.movar.hu | www.webtar.hu

Hirdetés