A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
-=ÖSSZES VICC=- -=ÚJ VICCEK=- Agresszív kismalac Anyós viccek Aranyhal, Jótündér Állatos viccek Chuck Norris tények Cigány viccek Jean viccek Székely viccek Szőke nős viccek Sztorik
Napivicc.hu
 
Házi Feladat:
Tervezz időgépet!
Beadási határidő: Tegnapelőtt.
Vicc beküldve: 2008.05.23.
Minősítése: 11 szavazat
* * * * 
Minősítsd a viccet!
Nagyon rossz vicc Rossz vicc Közepes vicc Jó vicc Nagyaon jó vicc
Köszönjük a minősítést.
 
 
 
 
 
 
A hetvenes években egy kisvárosi a moziban a ruhatáros meg a jegyszedő néni is elég idős volt, a nyugdíjukat egészítették ki egy kis mellékessel.

Az ügyeletes alegység (tizennyolc kiskatona) úgy döntött, hogy járőrözés helyett inkább moziba megy. A jegyszedő néni közölte velük, hogy ide márpedig nem visznek be géppisztolyt meg tártáskát éles lőszerrel, így aztán kénytelen-kelletlen beadták azokat a ruhatárba.

Igen ám, de a VÁP (katonai rendészet járőre) is benézett a moziba, és a nyári, üres ruhatárban rögtön szemet szúrt nekik a cucc. Be akartak menni a nézőtérre, de a jegyszedő néni eléjük állt, és kérte a jegyeket. Akkor próbáltak jegyet venni, de nem kaptak, futó előadásra már nem lehetett. Akkor el akarták vinni a bizonyítékot a ruhatárból - elhagyott fegyverért futkosóra küldték a katonát -, de a ruhatáros néni nem adta biléta nélkül.

A tisztnek erre elborult az agya, előkapta a pisztolyát. A ruhatáros néni csak annyit mondott: - A németeknek meg az oroszoknak sokkal nagyobb csúzlijuk volt, és azok lőni is tudtak vele - és folytatta a kötögetést.

Amíg a VÁP-os a két legényével elrohant rendőrért, addig a nénik riasztották a kiskatonákat, akik baj nélkül meg is lógtak.
Vicc beküldve: 2011.11.20.
A vicc beküldője: Castor50
Minősítése: 15 szavazat
* * * * 
Minősítsd a viccet!
Nagyon rossz vicc Rossz vicc Közepes vicc Jó vicc Nagyaon jó vicc
Köszönjük a minősítést.
 
Napivicc.hu - Az egyik legnagyobb viccgyűjtemény
Több vicc
Partnerek: www.micropay.hu | www.netrandi.hu | www.ingyenweb.hu | www.videok.hu | www.licit.hu | www.cset.hu | www.gyertyaláng.hu | www.hirlap.com | www.movar.hu | www.webtar.hu

Hirdetés